Hírek

2015.08.10. 18:36

Megoldást sürget a Jobbik a kórházzal kapcsolatban

Dunaújváros - A zöld rendelővel és az élményfürdővel egy lapon említette Pintér Tamás jobbikos önkormányzati képviselő a kórházi fejlesztéseket a hétfői sajtótájékoztatóján.

Körmendi Erzsébet

Pintér Tamás hangsúlyozta, jó hírként kezelik, hogy új eszközök megvásárlására nyílik lehetősége a kórháznak, viszont rámutatott: az új kórházi szárny kivitelezése még a mai napig nincs lezárva. A kivitelezési munkák átvételekor feltárt hiányosságokat - amelyek számításaik szerint több száz millió forintot tesznek ki - mind a mai napig nem javították ki. A probléma egyik fele az, hogy a kivitelező Hőszer-trade kft. információik szerint felszámolás alatt áll. A másik fele a problémáknak a fideszes döntéshozókat terheli, állítja Pintér, mert az utómunkálatokra 60 millió forintot különítettek el a megrendeléskor, ami már akkor látszott, hogy kevés.

- Felhívjuk a Fidesz figyelmét arra hogy ezek igen súlyos problémák és mielőbb találjanak megoldást a fennálló helyzetre - mondta a jobbikos önkormányzati képviselő. Zárásként hozzátette egyebek mellett a következőket is:

- Még egyszer szeretném leszögezni, hogy örülök az új kórházi eszközöknek, de azt nem szeretnénk ha azok is tönkre mennének, mert mondjuk egy fal rájuk omlik. Azonnali megoldást sürget a Jobbik Magyarországért Mozgalom, és felszólítjuk a városvezetést, hogy sürgősen oldják meg a gondokat! Nem szeretnénk, ha a zöld rendelő és az élményfürdő után az új kórházi szárny, a műtőblokk is használatlanul állna a város közepén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!