Megtartották a civil fórumot

2017. február 17., 17:32 szerző: DH-információ
komment
2017-ben is megtartották a hagyományos fórumot a civil egyesületek számára Perkátán. Előző évi beszámolók, idei program tervek szerepeltek a napirendi pontok között.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Február 16-án tartotta meg Perkáta Nagyközség Önkormányzata a Perkátai Általános Művelődési Központtal közösen, a már hagyományos Civil Fórumát. E program során minden év elején a helyi civil szervezetek, az önkormányzat és a központ közösen átbeszélik az éves rendezvénytervet, továbbá számos más téma is mindig terítékre kerül.

Bogó Anikó igazgató beszámolója a Civil Fórumon

Somogyi Balázs polgármester az idén is szívélyesen köszöntötte a megjelent egyesületek, alapítványok képviselőit. Rövid beszédében elismerte a civilek munkáját, megköszönte az aktív részvételüket a közösségi életben, továbbá az önkormányzat által nyújtott támogatásokról is szót ejtett, majd átadta a szót Bogó Anikónak a Perkátai Általános Művelődési Központ igazgatójának. Az igazgató beszámolt az egyesületek és a központ 2016-os közös munkájáról, s szintén köszönetét fejezte ki számukra. Kiemelte, hogy milyen fontos az értékteremtés, ami a civil szervezetek munkája során megvalósul, majd a Nemzeti Együttműködési Alap pályázati lehetőségeit mutatta be a Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. munkatársa, Horváth Dóra segítségével. Ezt követően az önkormányzat és az ÁMK által összeállított éves rendezvényterv került ismertetésre, s ezt egészítették ki a jelenlévők, a civil egyesületek által szervezett programokkal. A fórum végén minden egyesület képviselője röviden ismertette a 2016. évi munkájukat, eredményeiket és megköszönték a számukra nyújtott segítségét az önkormányzat, valamint a Perkátai Általános Művelődési Központ munkatársainak.

DH-információ

2017. február 17., 17:32 szerző: DH-információ

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...