Hírek

2013.02.18. 18:09

Megvan az Év Orvosa, Ápolója! Tussai Gábor és Tulvan Enikő nyertek!

Dunaújváros - Egy éven át kaptuk Olvasóink szavazatait pályázatunk keretében, ami havonta kereste a legjobb orvost és ápolót. Most megvannak az év legjobbjai!

Pekarek János

Dr. Tussai Gábor lett az Év Orvosa Dunaújvárosban

Az Év Orvosa nálunk dr. Tussai Gábor, a helyi Szent Panteleon Kórház sebészorvosa lett.Az Év Ápolója címet Tulvan Enikő fogorvosi asszisztens nyerte el. Olvasóink tizenkét hónapon át árasztottak el minket (kérésünkre!) szavazataikba foglalt véleményükkel és hálájukkal: kifejezésre juttatva, hogy kinek hálásak szakmai tudásukért, emberségükért, kedvességükért, humorukért, gondoskodásukért még  a mai, meglehetősen hálátlan  viszonyok közepette is  és még hosszan sorolhatnánk azt, hogy mi mindenért!

Egyszerre van könnyű és nehéz dolgunk, amikor az Év Orvosa és az Év Ápolója címet elnyert emberek, szakemberek, kiváló emberek hírét próbáljuk (ha ez egyáltalán szükséges még) felemlíteni olvasóink körében.

Tulvan Enikő, az Év Ápolója: meglepte  korábbi győzelme

Hiszen az elmúlt év során hírlapíróként olyan személyes kapcsolatba kerültünk a jelöltekkel és nyertesekkel, munkájukkal és körülményeikkel, egyéniségükkel és szavazóikkal, ami messze meghaladja a hírlapírás szakmai követelményeit.

Elfogultak lettünk, bevalljuk becsülettel.Ez alól csak egyetlen felmentésünk van: ez pedig az, hogy ugyanígy örülnénk bármely más orvos és ápoló győzelmének.

Mivel mindannyian nagyszerű emberek!

Gratulálunk a nyerteseknek, akikkel még találkozunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!