Hírek

2015.02.24. 16:20

Megyei és országos díj a polgárőröknek

Perkáta – A község biztonsága felett őrködők közül László Norbert és Horváth István tevékenységét jutalmazták.

Bogó Anikó

A Fejér Megyei Polgárőr Szövetség február 21-én, szombaton tartotta évadzáró és tisztújító közgyűlését. Jutalmak, elismerések átadása is része volt a programnak – a díjazottak között két perkátai polgárőr volt.

Az év polgárőre elismerést vehette át László Norbert a Perkátai Polgárőrség Egyesület titkára az elmúlt időszakban végzett áldozatkész, önzetlen munkáért. Horváth István 2013-ban már megkapta ezt a díjat, most pedig a Polgárőr Érdemkereszt bronz fokozata kitüntetésben részesítette őt az Országos Polgárőr Szövetség elnöke dr. Túrós András.

László Norbert az év polgárőre lett a megyében, Horváth István pedig a Polgárőr Érdemkereszt bronz fokozatát vehette át. Fotó: Bogó Anikó

Ezen a napon tartotta a Fejér Megyei Polgárőr Szövetség a tisztújítást is, és ennek eredményeként a Fejér Megyei Szövetség jószolgálati bizottságának tagja lett a perkátai polgárőrség képviselője.

A Perkátai Polgárőrség Egyesület ezen a héten tartja az éves közgyűlését, amelyre számos térségbeli vezető, támogató is hivatalos. A 2014-es év eredményei, beszámolói és a jövőbeni tervek lesznek napirenden a közgyűlésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!