Hírek

2017.07.04. 17:10

Mi újság Pecsét Istvánnal?

Alig hallottunk valamit a város és a városkörnyék támogatottjáról, Pecsét Istvánról Kínából.

Pekarek János

Aggasztóan kevés hírt kaptunk mostanában Pecsét Istvánról, aki június 11-én, vasárnap indult el másodszor is Guangchou (Kanton) városába, hogy folytassa tavaly nyáron sikeresen elkezdett, majd ősszel kényszerűen félbeszakadt kezelését rákos daganatai gyógyítására.

Pecsét István barátunk, nem tudni miért, de nem folytatja eddigi gyakorlatát, hogy az internetes közösségi oldalakon részletesen dokumentálja kínai tartózkodását, kezelését.

Eddig szinte csak annyit tudunk biztosan, hogy június 12-én szerencsésen megérkezett az egykori Kanton városába, elfoglalta albérletét egy 17 emeletes épületben, és megkezdte gyógykezelésének folytatását.

Azért, hogy mégis tájékozódhassunk az ügyben, megkerestük édesapját, idősebb Pecsét Istvánt, hogy ő mit tud fiáról? Kiderült, hogy őket sem értesítette István sokkal részletesebben, eddig csak egyszer sikerült vele telefonon felvenni a kapcsolatot, amikor is csak annyit mondott: jól van, kapja a kezeléseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!