Hírek

2016.12.06. 19:55

Autóbusztól iskoláig és óvodáig mindenütt találkozhattunk a nagyszakállúval

Dunaújváros- Miklós, vagyis Mikulás napján a legváratlanabb helyeken lehetett találkozni a nagyszakállú ajándékosztóval.

Pekarek János

Hagyomány már, hogy a Dunaújvárosi Óvoda valamennyi tagintézményébe ellátogat a Mikulás december 6-án. Élményt és ajándékokat visz a gyerekeknek. A mesés napot vidám játékok, élőszínház és más programok teszik felejthetetlenné.

Maga a Mikulás vezette a KNYKK egyik buszjáratát tegnap délután

Maga a Mikulás vezette a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ egyik járatát kedden délután Dunaújvárosban 15 óra és 18 óra 30 perc között. A busz a Szabadság utcától indult a Béke körútra, majd a Dózsa György út, a Béke tér, a Vasmű út, a Római körút, a Szilágyi iskola, Bocskai utca és a Béke városrész következett. Nagy siker volt!

A Szilágyi tagiskolában a Hild szakközépiskola Mikulása járt

A mezőfalvi óvodások évek óta ajándékokat gyűjtenek a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi cipősdoboz- ajándékakciója számára. Gyűjteményüket kedden délután juttatták el a szeretetszolgálat székesfehérvári gyűjtőpontjára, a Széchenyi utcai könyvboltba.

A Római városrészi óvoda Maci csoportjában is járt a kedves vendég

Kihasználva a közös épület előnyeit Mikulás napján, december 6-án reggel a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Szakközépiskolájának Mikulása érkezett meg a Szilágyi Erzsébet tagiskolába. Ahol, mondanunk sem kell, igen nagy örömmel fogadták az általános iskolások.

 

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!