Hírek

2015.03.20. 17:19

Minisztériumi oklevél az ünneplő Rudasnak

Dunaújváros – Az Emberi Erőforrás minisztériuma elismerő oklevéllel jutalmazta a fennállásának 40. évfordulóját ünneplő Rudas középiskolát kiemelkedő szakmai tevékenységéért.

Szabó Szabolcs

Csütörtökön, lapzártánkkal egyidőben kezdődött a fennállásának 40. évfordulóját ünneplő Rudas Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium gálája a Bartók Kamaraszínházban. A remek hangulatú gálaműsor keretében Szemenyei István igazgató vehette át a szaktárca elismerő oklevelét Török Szabolcstól, a Fejér Megyei Tankerületének igazgatójától.

Az Emberi Erőforrás minisztériuma elismerő oklevéllel jutalmazta a Rudas Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium intézményi közösségét kiemelkedő szakmai tevékenységéért. Az elismerő oklevelet az ünnepi gálán Török Szabolcs, a KLIK Fejér Megyei Tankerületének igazgatóját adta át Szemenyei Istvánnak, a Rudas igazgatójának.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere, Balog Zoltán nyugdíjba vonulása alkalmából, több évtizedes kiemelkedő szakmai és nevelő munkájáért Szolgálati Emlékéremben részesítette Steinbacher Józsefnét, a Rudas pedagógusát, aki szintén a csütörtöki gálán vehette át az erről szóló oklevelet.

A Rudas középiskola Aranytoll díját vehette át Kemenesné Melkvi Erzsébet, Borbély Gyula, Dr. Deák Mária, Illés Endre, Csoma István, Kelemen Zita. Az ünneplő intézmény Emléktoll díjjal köszönte meg Devecseriné Hegedűs Tünde, Topánkáné Jámbor Edit és Pálizs Ferencné iskoláért végzett munkáját.

A remek hangulatú jubileumi gálán a jelen tehetséges diákjai mellett számos rudasos öregdiák is fellépett a Bartók színházban. A műsor után az ünneplés a Campus Étteremben rendezett fogadáson folytatódott.

Pénteken rudasos sportcsillagok gálájával és öregdiákok találkozójával zárult az ünnepi hét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!