Hírek

2013.04.28. 17:52

Modern táncok a csarnokban

Dunaújváros - Rövid időn belül másodszor töltötték meg a modern táncok képviselői a Dunaújváros Sportcsarnokot. Hip-hop, break, electric...

Szabó Szabolcs

A hazai modern tánc-társadalom egyik fő támogatója, a Munkásművelődési Központ és a Magyar Divat-és Sporttánc Szövetség szervezésében a Dunaújváros Sportcsarnokban rendezték meg a Divat és Sporttáncok Magyar Bajnokságát. A pénteken délelőtt kezdődött országos szemlén több mint ezernyolcszáz versenyző lépett színpadra.

Utcai táncok - látványos produkciók sokaságát láthatta a sportcsarnok közönsége vasárnap délután is (Fotó: Vohlmann György)

Az amatőr és már befutott táncosokból álló mezőny  show-, modern- és jazztánc, valamint hip-hop, disco, break, és electric boogie kategóriában  mutatkozott be a zsűrinek és a lelátó közönségének. A zárónapon, vasárnap a hip-hop, a disco, break és az electric boogie képviselői bizonyíthattak.

A remek hangulatú, látványos versengés során egymást váltották a csapatban és egyéniben is próbálkozó versenyzők. A közösségi összetartozást bizonyította, hogy a konkurens iskolák, csapatok is biztatták egymást.

A közel kétezer versenyzőt megmozgató szemle remélhetően hamarosan ismét visszatér Dunaújvárosba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!