Hírek

2014.06.04. 14:15

Móricz gála - Három este a Bartók színpadán

A korábbi évek hagyományait tartva, ismét remek gálamaratonnal örvendeztette meg a szülőket és a vendégként érkező barátokat, ismerősöket a Móricz iskola. Képriport a gáláról.

Szabó Szabolcs

Bár előzetesen arra merészeltünk vállalkozni, hogy egy bővebb képes riportban adunk számot a Móricz Zsigmond Általános Iskola idei gálamaratonjáról, ám mivel a napi bontás is rendre változott, így „csak” bővebb, de remélhetően hiánypótló gyűjtést nyújthatunk át olvasóinknak.

A korábbi években már meghonosodott menetrend szerint három napon át várták az érdeklődőket a Bartók színház nagytermében. A napi program némileg változott, így szinte minden móriczos diák bemutatkozhatott a gálán. Az iskolai kórusok mellett a végzősök – tartva a hagyományt – ismét musical klasszikust dolgoztak fel, a közönség legnagyobb örömére.

Természetesen az idei gálán is vendégek sora gazdagította az előadást. Ezúttal a Móricz egyik angol partnerintézménye, a Dixi Grammar School diákjai bizonyíthatták tehetségüket a Bartókban színházban.

A remek produkciókat látva és hallva, bízunk abban, hogy jövőre is kapunk egy baráti meghívást a kockás ingesek évadzáró gálaműsorára.

Móriczos zenekar: Czuppon Zsóka, Gida Csoboka, Horváth Dóri, Bölcskei Hanna, Juhász Fanni, Gerendás Lili, Szárszó Flóra, Balla Benedek, Móricz Máté. Előtérben Jakabné Józsa Klára igazgatónő (Fotók: Ónodi Zoltán)

Móriczos zenekar, vezényel Balogh Zoltán

Kis kórus, vezényel Pásti Tímea

5-6 évfolyam tánc: Rácz Kata, Deák Viktória

Az angol Dixi Grammar School testvériskola diákjainak táncbemutatója

8. évfolyam hagyományosan musicallel búcsúzott az iskolától. A képen Papp Marcsi, Fritz Nóri, Rácz Vivi, Jobbágy Vivi, Búcsú Blanka, Akácz Máté, Kovács Zsanaett, Móricz Máté, Horváth Bence, Baráth Dorka, Badics Luca, Holl Fruzsina, Petánszki Rebeka, Nyulasi Levente, Andriska Kitti, Imre Noémi, Nagy Richárd, Kovács Bálint, Imre Krisztián, Pocsai Dóri

Nyolcadik évfolyam Balázs Dia, Fritz Nóra, Pukánszki Niki, Rácz Vivi, Baráth Dorka, Darabos Luca

Oroszlánok: Gál Balázs, Kuminka Máté

Nyolcadik évfolyam – boszorkák kivételével

Boszorkák: Badics Renáta, Akucs Gabi

A nyolcadik évfolyam búcsújelenete a tanároktól, barátoktól és az iskolától

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!