Hírek

2016.05.01. 18:00

Rácalmási majális: több mint ezren látogattak ki a sportpályára

Rácalmás - Sztárfellépők, finom falatok és megannyi remek program várta a majálisozókat a sportpályán.

Szabó Szabolcs

Az előzetes programajánlót szemlélve, némileg furcsálltuk, miként is bonyolódik egy száraz horgászverseny, ám a rácalmási majális derekán rendezett díjátadón regisztrálhattuk: sikeres volt a főként elméleti alapokat számonkérő seregszemle. A vasárnapi majális a korábbi években már megszokott rendben dübörgött: a felvonuló civil szervezetek és közösségek remek bográcsos ételekkel csábították a közönséget. A résztvevők pedig a könnyed kikapcsolódás mellett a sportos programok között is válogathattak.

A sportpályán felállított színpad ezúttal sem maradt sztárfellépő nélkül, hiszen közvetlenül a ebéd után a hazai bulibáró, Kis Grófo és csapata szolgált talpalávalóval, a napot az E.V.M. zenekar fellépése zárta.

A résztvevőket természetesen nem csak mulatos programok várták. A szervezők gondoskodtak róla, hogy minden korosztály megtalálja a neki tetsző elfoglaltságot, így ismét mosolygósan telt május első napja Rácalmáson.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!