Hírek

2014.05.25. 14:56

Motorosokról szólt a nap

Ismét nagy sikere volt annak a motoros napnak, amelyet a helyi rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Túra Motor Klub szervezett szombaton.

Gallai Péter

Az Interspar áruház parkolójában megrendezett eseményen egész nap különféle programok és bemutatók várták nem csak a motorosokat, hanem az érdeklődőket is. A gyerekek kedvükre felülhettek a hatalmas vasparipákra, kipróbálhatták a rendőrségi járműveket. A jelentkezett motorosok szakemberektől, köztük az ORFK kiképzőjétől kaptak hasznos tanácsokat arra, bizonyos szituációkban miként kell cselekedni.

– Nagyon elégedettek vagyunk a látogatottsággal, minden bizonnyal jövőre is megrendezzük ezt a napot – vont mérleget Vincze Attila, a DTMK képviselője, aki azt is elmondta, hogy az esemény előtt elhatározták: szeretnének a dunaújvárosi mentőállomás részére egy gps készüléket átadni.

– Felkerestük az egyik helyi számítástechnikai üzletet, ahol meghallva mit szeretnénk és milyen szándékkal, azonnal közölték, a készülék árának felét ők állják. A másik felét pedig szombaton hamar összedobták a motorosok, akik helyből, a megyéből, de Veszprémből és Budapestről is érkeztek – tette hozzá Vincze Attila, aki klubtársával, Kovács József Sándorral a nap során bemutatót tartő mentősök jelen lévő tagjainak át is adták ajándékukat.

Az esemény végén pedig látványos felvonulást tartottak a motorosok a város útjain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!