Hírek

2016.05.27. 19:20

Valóságos programözönnel várta és várja Dunaújváros lakóit a Családi Hétvége

Dunaújváros - Felsorolni is sok a Családi Hétvégén előttünk álló programokat - holott néhány már el is múlt...

Pekarek János

Valóságos programözönnel várta és várja Dunaújváros lakóit a Családi Hétvége! Ami már el is kezdődött pénteken kora este. Egészen pontosan 17 óra 30-kor, az alsó Duna-parton felállított színpadon és annak körzetében, ahol elsőként DJ Dominique műsorvezetői közreműködésével a Children of Distance adott koncertet.

A jó hangulatú bemelegítés után azonnal egy nagyágyú következett: este héttől Demjén Ferenc bűvölte a közönséget dalaival. Ezután a lehető legjobb helyzetben a Brooklyn Bounce volt - hiszen melyik csapat mondhatja el magáról, hogy Demjén az előzenekera?

A Children of Distance koncert megalapozta a családi hétvége hangulatát, már péntek délután több százan tomboltak a színpad előtt. A következő fellépők - Demjén Ferenc, Brooklyn Bounce - csak fokozni tudták ezt a jókedvet

Este tíztől DJ Domique mutatta meg, hogy miért ő az egyik legnépszerűbb diszkós a környéken. Utána éjféltől DJ Mini adott videódiszkót, a maga sajátos stílusában.

De aki pénteken nem ment le a partra (s olyan messze lakik a Duna-sortól és a Martinovics utcától, hogy nem hallatszanak el lakásáig a koncertek...), az sem marad ki teljesen a Családi Hétvége műsorozatából! Hiszen szombaton reggel kilenc órától kezdődnek a kispályás focikupa és a sárkányhajó-bajnokság összecsapásai. A város legnagyobb rendezvényére, a Parázs-Varázs Grillpartira pedig délután négy óráig kell csak várni: akkor lesz az ünnepélyes tűzgyújtás, közvetlenül Cserna Gábor polgármester köszöntő beszéde után. A vidám összejövetel ez alkalommal sem nélkülözi a már hagyományos kötélhúzó versenyt - valamint újabb koncerteket. Este nyolctól a By the Way zenekar lép fel, kilenctől pedig Szikora Róbert és az R-GO ad műsort.

Vasárnap rendészeti bemutatóval, gyereknappal, vidámparkkal jön a folytatás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!