Hírek

2014.04.23. 13:30

63 napirendi pont a közgyűlésen

A Dunaújváros Közbiztonságáért-díj ünnepélyes átadásával kezdődik a közgyűlés csütörtök reggel kilenc órakor a városházán.

Körmendi Erzsébet

Felsorolni nehéz lenne az utána döntésre váró témákat, ugyanis a meghívó szerint a nyilvános ülésen hatvanhárom napirendi pontot tárgyalnak a képviselők. Elfogadják például a város településfejlesztési koncepcióját, illetve számos támogatási kérelmekről határoznak. Szó lesz egyebek mellett a kemping és a szabad strand üzemeltetéséről, a helyi adók múlt évi befizetéséről, a kézilabda akadémia nkft. törzstőke emeléséről. A céges beszámolók közül ezúttal az akadémia, a DVG, az Innopark, az MMK, a Partvédelmi Vállalat, a turisztikai kft., a DV N Zrt. és az Irodaház Kft. lesz terítéken - ezek leadták a múlt évi beszámolójukat és az idei üzleti tervüket. Az uszoda működtetésére vonatkozó döntés is a közgyűlésre vár -  sok mással együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!