Hírek

2014.04.29. 13:10

Negyvenéves táncosok

Adony - Az Adony Táncegyüttes az idén ünnepli megalakulásának negyvenedik évfordulóját. Háromnapos buli lesz.

Agárdy Csaba

Május elsején kiállítás megnyitóval kezdődik a program. A művelődési ház Lívia termében a táncegyüttes elmúlt negyven évének képi és tárgyi anyagaiból készítettek kiállítást a szervezők. A megnyitó 17 órakor kezdődik.

Másnap 16 órakor rajtol a régi táncosok találkozója a művelődési házban. Szombaton láthatják az érdeklődők a táncosok gálaműsorát. A Kastély Park udvarán 15 órakor kezdődik a műsor. A közreműködők: az Aprók, a Kindern Rosmarin, a Rosmarin, a Pendelyes, a Salania táncegyüttesek, valamint az elmúlt negyven év táncosai. A koreográfusok: Wünsch László, Iker Józsefné, Zaka-Csikos Csilla, Heil Helmut, Simon István és Wenczl József. A zenét a Kóborgó és a SchwabenKraft zenekarok és Bandi Band mellett Köller József és Pósch József biztosítja.

Vasárnapra marad a Kinder Rosmarin táncegyüttes jubileumi műsora. A program 14 órakor kezdődik a művelődési házban. A sváb hagyományokat őrző alakulat az idén ötéves. Rajtuk kívül fellépnek még a mezőfalvi Petőfi Sándor Iskola diákjai és a zsámbéki Lochberg Regionális Tánccsoport és Ifjúsági Kulturális Egyesület is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!