Hírek

2013.02.10. 19:22

Nem halt meg Bud Spencer

Pénteken indult útjára az a hír, ami a magyar facebookozók között is viharos gyorsasággal terjedt, de a jelek szerint nem igaz. Vélhetően nem halt meg Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer.

Klecska Ernő

A hatalmas termetéről és méretes pofonjairól híres színész haláláról egyetlen komoly hírügynökség se számolt be. Megjelent egy cáfolat is, de hab a tortán, hogy ez is kacsa, hiszen egy olyan oldal, a MediaMass szatirikus lap tette közzé, amelyik hasonló hírek tucatjait tartalmazza.  Ugyanazzal a szöveggel, dátummal  Jean Renóról, Michael Jordanről és Rick Astleyről is akad hasonló információ. Én Piedonét nem féltem, mert egyszer majd előlép és lezavar két istenes maflást a kajdizóknak, de ez az ügy rávilágít arra, hogy az se teljesen százas', aki mindent elhisz az internetről. Csodás dolog a világháló, ez tény, de a  számítógép csak azt adja ki, amit beletettek  tanították nekem. A józan ész az ingyen van, de a boltban nem mérik  ezt viszont már én teszem hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!