Nem javult István, Pesten fogják tovább kezelni...

2017. május 17., 21:00 szerző: Pekarek János
komment
Két kórházi kezelés között van Pecsét István: a dunaújvárosiból kiengedték, majd Pestre fog menni...
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Nem javult lényegesen barátunk, Pecsét István, a város és a városkörnyék támogatottjának állapota - annak ellenére sem, hogy szerdán délelőtt kiengedték a dunaújvárosi kórházból.

Tíz nappal ezelőtt került oda, hányás és hasmenés miatt: mint arról a múlt héten beszámoltunk, emiatt tizenöt kilót veszített testsúlyából!

Az orvosok valamilyen fertőzésre gyanakodtak. A laborvizsgálatok azonban szerdára sorban cáfolták ennek lehetőségét.

A gyógyszerek hatására a hányás elmúlt, azonban a hasmenés megmaradt - ezért a kezelőorvosok úgy döntöttek, hogy a továbbiakban célszerűbb lenne Budapesten, a Semmelweis Egyetem II. számú Belgyógyászati klinikáján kezelni Istvánt: ott jobban ismerik az ő kórtörténetét, és az átültetett mája kezeléséhez is jobbak a feltételek, ha erre szükség lenne. A fiatalember májfunkciói szerencsére jók.

István úgy döntött, hogy kér néhány napot, hogy otthon tartózkodhasson az újabb kórházi kezelés előtt: kínai kórházával is le kell bonyolítania néhány üzenetváltást a megmaradt rákos daganatának későbbi kezeléséről.

Erősödni ugyan egyelőre nem tudott - sőt, újabb baj is tetézi eddigi gondjait. Jobb térde bedagadt, felvizesedett, egyelőre nem tud ráállni, vagyis helyváltoztatása is eléggé terhes.

Úgy tervezi, hogy e héten pénteken, legfeljebb jövő hétfőn utazik fel Budapestre, a klinikára: addigra, reméli, hasmenése is rendbe jön, de legalább enyhülni fog. Talán-talán még erősödni is fog addig: pillanatnyilag hatvan kilogramm a testsúlya...

A legnyugtalanítóbb, hogy senki nem tudja, mi okozza a hasmenést, a testsúlyvesztést? István kedélye viszont töretlen!

Pekarek János

2017. május 17., 21:00 szerző: Pekarek János

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...