Nem öncélú mulatság - Elkötelezett sportbarátok ropták a táncot szombaton

2016. február 14., 18:09 szerző: Körmendi Erzsébet
komment
Kulcs - Közel százharminc vendéget vártak a Kulcs SE elnökségi tagjai az iskola tornatermében szombaton este rendezett jótékonysági sportbálra.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Mulatság és jókedv töltötte be szombaton este a kulcsi iskola tornatermét. A helyi diáksportolók, vagyis az utánpótlás támogatására hívták életre elkötelezett sportbarátok - Posch János, Ecsődi Kálmán, Posch Csilla és Hegyi Zita - a jótékonysági sportbált, amelyre előzetesen 126-an jelezték részvételi szándékukat, és rajtuk kívül még sokan támogatói jegy vásárlásával álltak a jó ügy mellé. Az egyik szervező, Ecsődi Kálmán, a Kulcs SE elnökségi tagja lapunk kérdésére válaszolva elmondta: az utánpótlás erősítése, tagtoborzás, források feltöltése a céljuk, ehhez kerestek azonnal megvalósítható és közkedvelt programot.

Így esett a választás a bálra, amelyre a szülőkkel együtt érkeztek a kedvezményezettek, a sportoló gyermekek is, hogy a kora estét együtt tölthessék, közösen szórakozzanak néhány órát, de természetesen később, éjszakában hajlóan már csak a felnőttek maradtak a rendezvényen. A szülők süteményfelajánlásokkal, a szervezők, adományozók tombolával, a gyerekek pedig műsorral járultak hozzá a jó hangulathoz: a bál elején bemutatkoztak az aerobikos és néptáncos csemeték.

- A 32 felnőtt mellett 78 igazolt utánpótlás korú futbalistája van az egyesületnek. A foci szakosztályon kívül jól működik az íjász is, 16 aktív taggal, valamint szeretnénk újraéleszteni a vízisportokat is, hiszen szép hajóállomással és húsz hajóval, kajakkal, kenuval rendelkezünk, érdemes lenne kihasználni a Duna kínálta kiváló adottságokat. Tavaly októberben avattuk a lelátónkat és a konténeröltözőket. A meglevő mellé szükség lenne még három öltözőkonténerre és egy raktárra, ezek beszerzése az idei célkitűzés, nem csak a sportolók érdekében, hanem az egész településért, hiszen ez a fejlesztés a községé, a pályát és annak létesítményeit bárki használhatja - mondta Posch János elnök.

Körmendi Erzsébet

2016. február 14., 18:09 szerző: Körmendi Erzsébet

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...