Hírek

2015.03.25. 21:19

Átadtuk az Év hölgyének és férfijának járó díjat

Dunaújváros - Lezárult négy héten át tartó szavazásunk, aminek eredményeként olvasóink megválasztották a tavalyi Év hölgyét és férfiját.

Agárdy-Kovács Anita

Az online érkezett, valamint az újságból kivágott és beküldött szavazólapokat összesítve a hölgyek esetében Joó Gabriella torna edzőre, míg a férfiaknál Somogyi Balázsra, Perkáta polgármesterére érkezett a legtöbb voks. Mindkét mezőnyben néhány százalék a férfiaknál 3, míg a hölgyeknél 4 döntötte el, ki lesz a győztes.

A két díjazottnak, Joó Gabriellának és Somogyi Balázsnak (a háttérben) lapunk főszerkesztője, Várkonyi Zsolt adta át az elsőknek járó csodaszép ajándékot:, egy-egy névre szóló kristályvázát
Fotó: Zsedrovits Enikő

Ünnepélyes keretek között a Dunaújvárosi Hírlap lapigazgató főszerkesztője, Várkonyi Zsolt adta át a nyertesek díját, egy-egy gravírozott kristályvázát. Az átadón kiderült, igazából egyikőjük sem számított győzelemre, de mindketten örülnek a megtisztelő címnek. Somogyi Balázs hivatali irodájában keres helyet a vázának, míg Gabriella otthon, a vitrin egyik polcán fogja őrizni ezt a mutatós díjat, ami mellé csokor is dukált - Balázs ugyanis igazi úriemberhez méltón csodaszép virággal köszöntötte díjazott párját .

A szavazók közül Verbóczkiné Nigrényi Katalinnak (elöl) és Papp Lászlónénak kedvezett a szerencse, utóbbit férje, Papp László is elkísérte szerkesztőségünkbe a nyereményátadásra

De nemcsak a jelöltek közül nyertesként kikerülőkre gondoltunk, hanem a rájuk szavazókról sem feledkeztünk el. Közöttük két wellness-hétvégét sorsoltunk ki, melynek szerencsés nyertesei: Verbóczkiné Nigrényi Katalin és Papp Lászlóné lett.

Mindketten szerfelett megörültek nyereményüknek és már a tegnapi átadón lázasan azt tervezgették, mikor csomagolnak és utaznak férjükkel a festői szépségű Zalában található Gosztolára, ahol háromnapos kényeztetésben lesz részük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!