Pál Dénes búgó, bársonyos hangja sok hölgyet levett a lábáról

2016. március 09., 14:59 szerző: Horváth László
komment
Mezőfalva - Jó döntés volt a tornaterembe vinni az ünnepséget - kezdte ünnepi beszédét Márok Csaba Mezőfalva polgármestere kedden este 17 órakor.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A több mint kétszáz fős közönség előtt megtartott köszöntőben a férfi-nő kapcsolatáról hallhattunk kedves és vidám történetet a település elöljárójától, Márok Csaba polgármestertől.

A keddi mezőfalvi nőnapi ünnepség előadása után Bökönyi Alexandra dedikáltat Pál Dénessel

Az ünnepi pillanatok után Pál Dénes búgó, bársonyos hangja sok hölgyet levett a lábáról. A repertoárban régi és mai slágerek szerepeltek, köztük a Károlina, Emánuelle, vagy az LGT Nem adom fel című szerzeménye. A mezőfalvi közönség hangulata a tempósabb számoknál kezdett igazán fokozódni, majd a pörgősebb rock and roll számok emelték magasabbra a rendezvény hőfokát. A közel egy órás koncert végén a ráadás sem maradt el. Ütemes vastapssal búcsúzott Mezőfalváról a fiatal és népszerű előadó. A koncert végén a művésztől érdeklődtünk, aktuálisan - természetesen - arról, hogy milyen a kapcsolata a nőkkel?

- Talán mondanom sem kell, hogy érzéseim a régi időre, a gyermekkoromra nyúlnak vissza, hiszen édesanyámmal a legközelebbi a kapcsolatom. Van még egy nővérem, egy unokahúgom és egy keresztlányom. Most ők a legnagyobb szerelmeim, illetve a barátnőm. Tehát a nők az életem fontos részei, és ennek megfelelően igyekszem is őket illően felköszönteni.

 

Horváth László

2016. március 09., 14:59 szerző: Horváth László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...