Hírek

2016.07.28. 19:20

Nyáron is napköziben

Dunaújváros - Tábori mindennapok - már harmadik turnusánál tart a helyi napközis tábor. Úszás, színház, mozi..

Szabó Szabolcs

Még messze a nyári a szünet vége, ám egyre fogynak a tábori lehetőségek. A helyi családok számára is fontos és megbízható megoldást jelent az immáron hagyományos napközis tábor, amely ezúttal is sokrétű programot kínál a cseperedő ifjúságnak.

A tábort szervező pedagógusok elmondták, jelenleg a harmadik turnusban vannak, a következő, azaz a negyedik turnus pedig majd augusztus közepén zárult majd.

Vizes örömök a napközis táborból. Képünkön Nyuli Kinga, Nárai Alexa, Wenszky Janka, Nagy Erik és Zsigmond Richárd Fotó: Zsedrovits Enikő

A jelentkező diákok a nyári szünet alatt a kézműves foglalkozások mellett számos sportos programon is gyakorlatoznak, így szinte napi vendégei a Fabó Éva Sportuszodában. A fiatalok emellett természetesen a város kulturális bázisait is meglátogathatják a nyári szünidő alatt, így a kínálatból nem maradhat el a mozi-, illetve a színházlátogatás sem. A napközis tábor még további két héten várja a diákokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!