Hírek

2014.06.15. 15:05

Tovább szépül az Aranyalma Óvoda

A nyári hétvégéken is folytatódnak az Aranyalma óvodában zajló önkéntes munkálatok. Mérleg.

Szabó Szabolcs

– Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik vették a fáradtságot és több hétvégén át itt voltak velünk az Aranyalma Óvodában és segítettek, hogy ez a remek intézmény megszépüljön. A festési és terepgondozási munkálatok mellett számos egyéb feladatot is elvégeztek az önkéntesek, akik az előttünk álló nyári hónapokban is rendre visszatérnek majd, hogy szeptemberre egy megújult óvoda várja majd a gyerkőcöket, az óvodapedagógusokat és a szülőket – mondta el lapunknak szombaton délelőtt az óvoda előtt Gombos István, a város humán ügyekért felelős polgármestere, a választókerület képviselője, aki hangsúlyozta, a szülők és a diákok mellett a helyi büntetésvégrehajtási intézmény elitéltjei is – „A börtön a városért program” keretében – segítették a munkálatokat.

Orosz Csaba és Gombos István az Aranyalma óvodánál (Fotó: Ónodi Zoltán)

– Az Aranyalmában példaértékű közösségteremtő és pedagógiai munka folyik, így kötelességünk támogatni az intézményt, amely a városrész büszkesége – tette hozzá Gombos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!