Hírek

2014.09.04. 15:55

Nyilvános vitára hívta Cserna Gábort Pintér Attila

Dunaújváros - Leépülő munkahelyek, elpuskázott projektek, elbénázott fejlesztések: ez a Fidesz munkája a baloldali szövetség szerint.

Pekarek János

Leadták a helyhatósági választáson induláshoz szükséges számú aláírásokat a Szövetség Dunaújvárosért jelöltjei azaz az MSZP, a DK és az Együtt indulói.

Elöl Pintér Attila mögötte balról Kálmán András, Csősz Annamária és Gere János, a Szövetség Dunaújvárosért jelöltjei

Az MSZP városi Fészek klubjában csütörtökön rendezett sajtótájékoztatón emellett azt is elmondta Pintér Attila polgármesterjelölt, az MSZP városi elnöke, hogy a szövetség képviselői megfogalmazták legfontosabb céljukat: Dunaújvárosban leváltani a jelenlegi Fidesz-vezetést. meggyőződésük szerint a dunaújvárosiak többsége váltani akar, elegük van a jelenlegi dilettáns, minden cél nélkül dolgozó városvezetésből. Pintér szerint a városiak többsége pontosan tudja, hogy nyolc évig semmi nem történt itt, és a Fidesz az utolsó két hónapra összpontosította a semmi látványos becsomagolását. Álságos, jegyezte meg a polgármesterjelölt, ahogyan a fideszesek baloldali elődjeik munkájának termését aratják le. Ez igaz az új kórházi szárnyra, a Városháza tér rekonstrukciójára, a Római városrész rehabilitációjára.

Hozzátette: az isten mentsen meg minket attól, hogy a Fidesz valóra válthassa programját: folytatni az eddigieket! Nincs mit folytatni, s a Fidesznek nincsen semmiféle programja, jelentette ki Pintér Attila, aki nyilvános vitára hívta ki Cserna Gábort, a Fidesz polgármesterjelöltjét.

 

Címkék#MSZP#Fidesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!