Hírek

2014.02.13. 15:25

Nyugdíjas farsang volt

Dunaújváros - Jelmezbált rendezett a szigeten a Dunaferr szállítóinak Aranydaru nyugdíjas egyesülete. Sikerrel!

Pekarek János

Már hagyományosnak mondható farsangi báljukat rendezték meg csütörtökön délutáni kezdettel a vasmű szállítói Aranydaru Nyugdíjas Egyesületének tagjai.

Szinte már mondanunk sem kell: az ugyancsak hagyományos nagy sikerrel!

A bált a Dunaferr karbantartóinak szabadidőparkjába, az ipari kikötő területén álló épületbe szervezték. De nem annyira a helyszín, mint inkább a hangulat tette emlékezetessé az összejövetelt: vagyis maguk a tagok.

Akik nem restelltek egészen elképesztő kosztümökbe bújni a buli kedvéért! Akadt közöttük óriáscsecsemő (a klubvezető, Sümegi Lajos...), de Miss Magyarország és cigánylány is.

A bál a megszokott rendszerben, azaz batyubálként működött, rengeteg finomsággal, s mindenkinek a maga ízlése szerint való innivalóval.

A szállítók nyugdíjas egyesülete 2011-ben alakult. Ma már több mint hetven tagot számlál. A farsangi bál mellett hagyományos programjuk a téli disznóvágás, a családi nap, Nőnap, kirándulások, színházlátogatás. A vasműbe is terveznek egy vasutas látogatást a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!