Hírek

2013.09.15. 14:20

Októberben akcióznak Perkátán a tisztaságért

Perkáta - Az országosan meghirdetett Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2013 programból Perkáta is kiveszi a részét.

Bogó Anikó

Két civil szervezet is csatlakozott az országos köztisztasági megmozduláshoz: a Perkátai Természetvédő Egylet és a Perkátai Polgárőrség. Természetesen az önkormányzat, az általános iskola és az általános művelődési központ is részt vett a takarítási nap szervezésében.

Az eső elmosta a hétvégére tervezett akciót, ezért a szervezők megbeszélték, hogy a polgárőrség által szervezett Őszi Nagytakarításában vesznek részt, amit már a nyáron elkezdtek szervezni.

Céljuk a parkok aljnövényzetének, dísznövényeinek rendbetétele, az elszáradt, tönkretett fák pótlása, a megrongált emlékoszlopok helyreállítása, a parkok, valamint környékük szemétmentesítése - mondja el László Norbert, a Perkátai Polgárőrség Közhasznú Egyesület titkára. Bízzunk benne, hogy október 5-én az időjárás kedvez, és nyolc órakor a kastélykertből elindulhatnak a civilek Perkáta utcáit és parkjait szépíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!