Hírek

2015.09.25. 17:12

A szociális szállón lakó Erzsike néni 100 ezer forinttal támogatta a pénteki ételosztást

Dunaújváros - Ismét ételosztással kedveskedett a rászorulóknak a Boldog Délután névre hallgató önkéntes civil szerveződés, amely ezúttal egy aranyfokozatú támogatóval is gyarapodott.

Szabó Szabolcs

A nyárvégi újraélesztési rekord apropóján már olvashattak lapunkban Soós Istvánné Erzsike néniről, aki a Papírgyári úton található szociális szállón él és 50 ezer forinttal támogatta a sikeres rekordkísérletet.

Soós Istvánné Erzsike néni palacsintát kínált a pénteki Boldog Délutánon

Erzsike néni péntek délután egy régi fogadalmának tett eleget.

- Tavaly októberben én is egyike voltam azoknak a rászorulóknak, akiket a Boldog Délután csapata megvendégelt. Akkor megfogadtam magamnak, ha lehetőségem lesz rá, megpróbálom viszonozni a segítségüket.

Több mint 250 adag meleg étel osztottak ki az önkéntesen pénteken. Képünkön Zahar Dávid kínálja Süki Ferencet

Erzsike néni 100 ezer forinttal támogatta a pénteki ételosztást, a menüt illetően pedig előzetesen megkérdezte a hajléktalanszállón élőket. Közkívánatra így a Boldog Délután csapta sertéspörkölttel, savanyúsággal, gyümölcsökkel és ötszáz darab lekváros, kakaós és fahéjas palacsintával várta a rászorulókat pénteken délután három órától a belvárosban.

Az önkéntesek akciója októberben folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!