Hírek

2014.10.01. 16:45

90. születésnapján köszöntötték Tombor Józsefnét

Dunaújváros - Szép családi körben, koránál évtizedekkel fiatalabban ünnepelte születésnapját Tombor Józsefné.

Pekarek János

Tombor Józsefné Marika nénit szerdán köszöntötték fel

Ha kételkednének abban, hogy a képen látható hölgy szeptember 22-én betöltötte kilencvenedik életévét, nem csodálom! pedig így van: Tombor Józsefné, Marika néni 1924-ben született. Mint látható, jó egészségben és jó kedéllyel emelte poharát az őt köszöntő Gombos István alpolgármesterre.

Mi a titok? Mármint a jó egészségé és a jó kedélyé? Talán az, hogy majdnem mindennap sétál a lányával, akinél lakik. Ha az időjárásmiatt ezt mégsem teheti, akkor szobabiciklizik. Esténként kártyázik és naprakész a világ és a város eseményeiből. Mást ne mondjunk: naponta, reggeli után átolvassa a Dunaújvárosi Hírlapot...

Egyébként Bátán született. Édesapja férfiszabó volt, miként későbbi férje is. 1961 óta él Dunaújvárosban, ahol férje a Ruhagyárban kapott állást.

A házaspárnak két fia és egy lánya született. Ma már öt unoka és négy dédunoka szerez örömet Marika néninek, aki talán ezért is képes lépést tartani a világgal: az unokák, dédunokák is mind itt élnek, Dunaújvárosban, és sűrűn is látogatják őt.

Ráadásul kedvenc sportágai is sok szállal kötik a mindennapokhoz: a tenisz és a kézilabda eseményeit is naprakészen követi a tévében.

Sok boldogságot és még több jó hírt kívánunk neki!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!