Hírek

2017.03.05. 17:05

Összefogással szépült ismét egy kicsit a nyugdíjasklub

Mezőfalva - A mezőfalvi idősek számára sokat jelentenek a közösségi programok, szeretik a nyugdíjasklubjukat, és örülnek minden apró szépítésnek.

Horváth László

Internetes közösségi oldalon láttuk a napokban, hogy új padlóburkolást kapott a nyugdíjasok közösségi helyisége. Utánajártunk, miként is érkezett a segítség?

- Mezőfalvi magánember ajánlotta fel támogatásként a linóleumot, és egy falubeli vállalkozó rakta le - kaptuk az információt Márok Csaba polgármestertől, aki még hozzátette, a község önkormányzata is hozzájárult a munkálatokhoz.

- Történetesen kevés lett a ragasztó, így kipótoltuk az anyagot. Nagyságrendileg kettőszázezer forint csak az anyagi része. A munkadíjat is belekalkulálva hozzávetőlegesen négyszázezer forintos támogatással szépült a nyugdíjasok klubhelyisége.

Lénárt Imréné elnök, Kertész Ilonka és Már Anna a Mezőfalvi Nagyközségi Nyugdíjas Klub vezetőségi ülésén mutatta meg az új linóleumot Fotó: Horváth László

A drágább megoldást, a laminált padlót, azért nem vettük számításba, mert a régen készült épület padlózata arra már nem alkalmas. Ehhez jóval nagyobb befektetésre lett volna szükség - vázolta a csinosítás részleteit a faluvezető.

A mezőfalvi nyugdíjasok klubhelyiségének közös összefogással történő felújítása nem először szerepel a helyi híradásokban. Készült már önkéntes munkával tetőrenoválás, csatornajavítás, festés, mázolás, gipszkartonozás és most legújabban padlófelújítás. A nyugdíjasok ígérték, nagyon vigyáznak rá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!