Hírek

2013.02.18. 16:07

Ötletes jelmezek az erdőjárók farsangján

Nagyvenyim - Kiváló hangulat és ötletes jelmezek uralták a nagyvenyimi Erdőjárók Klubja Természetbarát Egyesület hetedik alkalommal megrendezett farsangi bálját.

Körmendi Erzsébet

Nagy mulatságtól volt hangos a nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola tornaterme múlt szombaton: az erdőjárók  így ismerik az egyesület tagjait a településen  rendezték hagyományos jelmezes báljukat. Az egyesület tagjai, a szimpatizánsok és a barátok  egymás után érkeztek a batyus rendezvényre, kosarukba hozva a finomságokat, amellyel megkínálták az éjszaka során az asztaltársaságukhoz csatlakozókat. A jelmez nem volt kötelező, ennek ellenére nagyon sokan öltöttek különböző maskarát.

Németh László egyesületi elnök például katicává változott erre az estére. A rendezvény egyik csúcspontja a jelmezes felvonulás volt, amelynek részeként két csoport is műsort adott  egyik társaság apácából cowboynak átalakulva mutatta be country-táncát. A versenyt Szilágyi Zsolt és felesége Kárpáti Éva nyerte a kiválóan sikerült  Nagy Ho-ho-ho és a kukac jelmezzel. A farsangi bál az egyetlen ilyen jellegű nagyrendezvénye az  erdőjárók egyesületének. A mások jelentős közösségi programjuk pedig a decemberi Mikulás-túra.

Címkék#Nagyvenyim

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!