Hírek

2014.12.14. 15:40

Ott kezdődik az emberség

A cím, ha nem is szóhűen, de Szabó Magda gondolatait tükrözi, amellyel Cserna Gábor, a Fidesz helyi elnöke a rendezvény egyik védnökeként megnyitotta a szombati jótékonysági báljukat a Fészek tanétteremben.

Körmendi Erzsébet

Összefogni egy jó és nemes cél érdekében sokféleképpen lehet. Kiállnak emberek egy ügy érdekében országosan, vagy ahogyan ők helyben teszik, a közösséget összefogva próbálnak olyan családoknak segíteni, akiket megpróbált az élet. Idén azokat a határon túli fiatalokat is bevonták a támogatottak körébe, akik a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia kötelékéhez tartoznak.

Cserna Gábor köszönetet mondott a támogatóknak is, akik adományaikkal segítették az „adni jó” ügyét.

Dr. Dorkota Lajos is a kezdetektől, több mint tíz éve a másik védnöke a jótékonysági adománygyűjtő akciónak. A gyűjtésüket kiteljesítő szombati bálon kérdésünkre elmondta, hogy a karácsony a legemberibb, legcsaládiasabb ünnep. Akinek több van, ilyenkor segítsen azoknak, akiknek nem jutott annyi jó:

– A legnagyobb öröm, ha adni tudunk, ezért folytatni kell a jövőben is ezt az akciót.

Ami pedig az idei sorozat csúcspontját illeti... Megtudtuk, hogy az elmúlt időszakban és a bálon összegyűlt forintokat a helyi Fidesz szervezet ajándékutalványokra váltja, amelyeket még az ünnep előtt átad a rászorulóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!