Hírek

2017.02.05. 18:15

Ovigála nagy sikerrel - A legkisebbek is hihetetlenül felkészülten léptek fel

Dunaújváros – Pazar műsort adtak óvodások, óvodapedagógusok és egykori óvodások a Bartókban szombaton.

Pekarek János

Zsúfolásig megtelt a Bartók Kamaraszínház nézőtere szombaton este hat órára: a Dunaújvárosi Óvoda jótékonysági gálaestjét rendezték az intézmény nagy színpadán.

S a helyválasztás nem volt véletlen: nem egyszerűen a méretek miatt volt szükség a nagyteremre, nemcsak azért, hogy a sok, támogató néző elférjen hanem azért is, mert az óvodások, óvodapedagógusok, valamint az egykori dunaújvárosi óvodások ma már elismert művészek gálaműsora színvonalában is a nagy színpadra kívánkozott!

A rendezvényt Izsák Máté, Dunaújváros önkormányzata kulturális, sport- és ifjúsági bizottságának elnöke nyitotta meg, és méltatta a példaértékű kezdeményezést, amelynek célja a tagóvodák játszóudvarainak fejlesztése, valamint két beteg kislány, Móna Jázmin Letícia és Nagy Kamilla gyógyulásának támogatása. Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője köszönte a megjelenteknek a támogatást és a szervezőknek a sok munkát. Bejelentette, hogy a bevételből százezer forintot ajánlanak fel a két beteg gyerek gyógyítására.

A Dunaújvárosi Óvoda növendékei, az ő pedagógusaik és volt óvodások produkciói minden elismerést megérdemeltek. Nem is emelünk ki senkit, íme, a műsor!

A Százszorszép tagóvoda néptánccsoportja kezdett, őket a Vasas Táncegyüttes követte, majd Garda Zsófia és Deák Viktória népdalokat énekeltek. Ezután Tótin Szilvia, Tótin Katica és Tótin István adott családi koncertet. Nagy tapsot kapott a Gárdonyi iskola balett-tagozata, Klép Tamás éneklése is sikeres volt. Díjazták a jótékonysági rajzpályázat nyerteseit, és átadták a két beteg gyerek támogatására szánt pénzt. Ezután az óvodapedagógusok táncműsorát láthattuk, Őze Áron és Szabó Bence verseket adott elő, Veres-Kovács Petra és Subecz Tamás énekelt, színjátékkal készült a Római városrészi tagóvoda, majd Csadi Zoltán énekprodukciója következett. Végül az óvodapedagógusok a Móricz iskola kórusával zárták a műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!