Hírek

2014.04.24. 17:00

Óvodába készül a kicsi

Dunaújváros - A város tizennégy óvodájában várják a jelentkező kisgyermekeket a jövő hét elején.

Körmendi Erzsébet

Franyóné Leiter Katalin és kislánya Franyó Patrícia az óvodában  (Fotó: Ady Géza)

Dunaújvárosban összesen tizennégy óvoda közül választhatnak a szülők. Holnap még óvodakóstolgató programok vannak valamennyi tagegységben. A nyitott nappal azt szeretnék elérni a pedagógusok, hogy a szülők és a gyermekek a beíratás előtt rövid betekintést nyerjenek az óvodai nevelésbe, a tagóvodák életébe és megismerkedjenek az ott dolgozókkal A szokásos napirendhez alkalmazkodva ma még 9 és 11 óra, valamint délután 15 és 17 óra között várják az érdeklődőket az intézményekben. Éljenek a lehetőséggel!

Utána nincs más hátra, mint a jelentkezés. Április 28-án, hétfőn, valamint április 29-én, kedden lesz a beíratás a Dunaújvárosi Óvodaában (Pajtás út 2.), mégpedig délelőtt 8 és 12 óra, délután 14 és 17 óra között.

A felvételi jelentkezéshez szükséges lesz a gyermek születési anyakönyvi kivonata, valamint a gyermek nevére kiállított személyi azonosító és a lakcímet igazoló hatósági igazolványa. Továbbá az egyik szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványa. Az óvodába készülő csemete TAJ kártyája, orvosi igazolás a gyermek óvodaérettségéről. A bölcsődéből óvodába jelentkező gyermekeknek bölcsődei igazolás szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!