Hírek

2013.05.12. 17:58

Pancsoltak, játszottak - véget ért a Születés Hete programsorozat

Dunaújváros - Uszodai pancsolással és baba-mama játékkavalkáddal ért véget a Születés Hete dunaújvárosi programsorozata szombaton és vasárnap.

Körmendi Erzsébet

Hatalmas csinnadrattával, szombaton locsi-pocsi fürdőzéssel, vasárnap óvodai játékkal ért véget a város szülésznői és babagondozási szakemberei által szervezett Születés Hete. Bőséges volt a hétnapos kínálat, hiszen ismeretterjesztő előadások mellett sok mozgással és tanácsadással várták a kismamákat és csemetéiket. Mi több, a várandósok megismerkedhettek a kórház szülészetével és újszülött osztályával, így nem lesz újdonság számukra a helyszín, amikor elérkezik a várva várt pillanat, hogy életet adhatnak gyermeküknek.

Fotók: Vohlmann György

Egy héten át minden volt, amire babának és mamának szüksége lehet, sőt az érdeklődő apukákat is nagy szeretettel fogadták a rendezvényeken.

 

A szombati uszodai parti érdekessége  a babaúszás volt, amit  Szellákné Dubniczky Erzsébet ismertetett meg a picikkel. A dr. Barna Katalin kineziológus vezette Szüless újjá! tanfolyam is népszerű volt.  Vasárnap pedig megnyitotta kapuit a Csiperke Alapítványi Óvoda, ahol az intézmény pedagógusai  még bábelőadással is kedveskedtek a kicsiknek a sok-sok érdekes játék mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!