Hírek

2017.02.20. 20:18

Pecsét István állapota

Dunaújváros - A kínai gyógykezelésen és hazai utókezelésen átesett Pecsét István részletes jelentést írt nekünk.

Pekarek János

Jó híreket tartalmazó elektronikus levelet kaptunk a város és környéke támogatottjától, a súlyos rákbetegséggel küzdő Pecsét Istvántól.Múlt pénteken megtörtént az úgynevezett PET/CT vizsgálat Istvánnál, és azóta meg is kapta a részletes eredményeket. Ezek szerint „a Vena Carva Inferior felső rekeszénél található nyirokcsomóban eltűnt az áttét, ahová a 10 darabos jód 125-ös izotópos titán kapszulákat ültették. Sikerült, egy áttétet már legyőztünk, maradt egy. Az alsó résznél található Vena Cava Inferior és Vena Portae beszájadzásánál lévő áttét még megtalálható, de zsugorodott továbbra is, jelenleg 1 centiméteres a 2,5 centiméterről.

Pecsét István otthonában Fotó: Ady Géza

A biopszia tervezése tovább folyik, nyílt hasi műtéttel. Ha a biopszia megtörtént, onnan kezdve 1-1,5 hónap múlva lesz meg az eredmény, és utána lehet vizsgálni a további lehetőségeket Kína felé is. A közel öt hónapos kezelés eredménye, hogy további áttétek nem képződtek a szervezetemben." „Jelenleg az a két áttét van bennem, amelyekkel megkezdtem Kínában a kezeléseket, akkor mindkettő két centiméter fölött volt, jelenleg 1 centiméteresre zsugorodtak. Vissza szeretnék menni Kínába, hogy az 1-1 centiméterre zsugorodott daganatokat is eltüntessék, meggyógyuljak!" - írta levelében lapunknak és olvasóinknak Pecsét István.

Mi pedig továbbra is drukkolunk a fiatalembernek - és segítünk, mint olvasóink is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!