Hírek

2016.04.15. 13:31

Pecsét István folyamatosan készül a kínai gyógykezelésre

Ahogy Pilinszky János mondta: „Életünk nemcsak cselekedetek, de talán még inkább a várakozás iskolája.” Folyamatosan készülődik Pecsét István a kínai gyógykezelésre, és minden nap hoz valami újat. Ahogy ő mondta legutóbb: „Tartom magam!”

Pedig a pénteki napon ismét egy CT vizsgálat várt rá, amit még el kell küldenie a külföldi orvosoknak. Kiértékelés és megbeszélés, lehetséges megoldások, egyeztetések, sok kérdés van még hátra. Ez most a várakozás időszaka. Bízom benne, hogy nem csügged el, és ugyanolyan kitartó marad mindvégig, ahogy azt az út legelején is láthattuk. Mint ahogy abban is bízom, hogy a lelkes segítők támogatása sem gyengül! Dunaújváros már megmutatta erejét!

Továbbra is számítok Önökre! Ne feledjék, minden forint számít! - írja közleményében Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere.

Adományukat küldjék el a Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550 332 – „Pecsét István javára”), vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!