Hírek

2016.01.22. 18:09

Pecsét István javára gyűjtünk - minden segítség számít!

Dunaújváros – Élje meg harmincadik születésnapját: ez a célunk Pecsét Istvánnal! Ehhez nagyon sokra van szükség...

Pekarek János

Hazai beavatkozási lehetőség híján a világon összesen hét olyan klinika maradt, ahol eséllyel veheti fel a harcot betegsége ellen István. A legolcsóbb ezek közül Kínában van. Ott tíz és fél millió forintot kóstál a kezelés. Az úgynevezett kriosebészeti beavatkozás során megfagyasztják, majd hirtelen felmelegítik a rákos sejteket. Azért, hogy a márciusban 29 éves fiatalember megérje 30. születésnapját, nagyon sokan adakoztak máris! A magánemberek a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány bankszámlájára is utalhatnak pénzt. A számlaszám: OTP 11736037-20550332. A közlemény rovatba írják be: Pecsét István javára. A város közgyűlésében szereplő pártok is csatlakoztak az akcióhoz: pártirodáikon is lehet pénzt leadni István javára. A Városháza földszintjén a polgármester utasítására anonim gyűjtőpontot létesítettek. A városi kórházban három helyen is gyűjtenek pénzt Istvánnak.

Az interneten a www.gofundme.com oldalon is gyűjtenek a gyógykezelésre, többek között Angliában és az Egyesült Államokban is István barátai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!