Hírek

2017.03.13. 20:05

Egy kis meglepetés - Pecsét Istvánt köszöntöttük a szerkesztőségben

Dunaújváros - Bensőséges találkozó helyszíne volt lapunk szerkesztősége. Pecsét Istvánt köszöntöttük fel harmincadik szülinapján.

Várkonyi Zsolt

A rendhagyó ünnepi eseményre eljött Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere is, aki nemcsak hivatali beosztása miatt, hanem magán- emberként is folyamatosan figyelemmel kíséri István sorsát. A polgármester nem jött üres kézzel, egy szép órával ajándékozta meg az ünnepeltet. Elmondta, tavaly, amikor megismerkedett vele, megérintette az, hogy István legnagyobb vágya az, hogy harmincéves legyen. Az, ami nekünk természetes, az egy fiatalember számára kérdés lehet. István története az életigenlés iskolapéldája. A polgármesteri gondolatokat követően átadtuk "védencünknek" a tortát. Mondhatjuk azt, hogy jó szokás szerint, hiszen tavaly ilyenkor hasonlóképpen köszöntöttük a huszonkilencedik születésnapja alkalmából is.

A polgármesterrel együtt köszöntöttük Pecsét Istvánt harmincadik születésnapja alkalmából. A rendhagyó alkalomból hagyomány lesz Fotó: Zsedrovits Enikő

István történetét ismerjük, lapunkon keresztül olvasóink eddig is figyelemmel kísérhették sorsát.

A fiatalember, akiért egy város és térsége fogott össze, harmincéves lett. Mondhatnánk azt, hogy már nem kettessel, hanem hármassal kezdődik a kora. Ebben mi legtöbbször a múló időt látjuk, ő azonban az újabb lehetőségeket. Azt kívánjuk, hogy jövőre újra együtt ünnepelhessünk vele, aztán meg évről évre, újra meg újra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!