Hírek

2016.04.27. 17:55

Pecsét István: utazás előtt...

Dunaújváros - Indulás Kínába: május 10-e után! Addig: ügyintézés, engedélyek, leletek beszerzése, vizsgálatok.

Pekarek János

A mostani állapotok szerint május második hetében utazhat Kínába gyógykezelésre lapunk és a város, valamint a városkörnyék támogatottja, Pecsét István. Találkozásunk alkalmával elmondta: rengeteg apróságot kell elintéznie, például külön engedélyt kellett szereznie tizenkétféle gyógyszerére, hogy kivihesse azokat repülőn...

Emellett két vizsgálat kivételével a speciális beavatkozáshoz szükséges összes vizsgálati eredménye angol nyelvű szakfordításban már a kínai klinikán van, az ottani orvosok tanulmányozzák. Még két mintavételre van szükség: ezek leletekkel együtt május 10-ig készülnek el a hazai klinika orvosainak ígérete szerint. Azokat lefordítják, interneten kiküldik Kínába: és akkor jöhet az utazás.

Addig, mondhatni: menet közben még megkapja István a kínai klinikától a kiutazás dátumát, a kezelések időpontjait. Hathetes beavatkozás-sorozatra számít. Az utazás előtt pedig még ki kell fizetni a kezelések árát, amit a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány bankszámlájáról utalnak majd át, a kínaiak által küldött számla alapján.

István szavai szerint tűrhetően érzi magát...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!