Hírek

2014.05.29. 13:01

A Dunaújváros Ifjúságáért-díjat egy kollektíva és két szakember érdemelte ki

Széchenyi István Gimnázium nevelőtestülete nevében Müllerné Ódor Marianna, Szőke Genovéva táncművész-tánctanár és Rehányné Fejes Éva pedagógus vehette át a Dunaújváros Ifjúságáért-díjat.

Körmendi Erzsébet

A Széchenyi István Gimnázium az idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját. Nevelőtestülete legfontosabb feladatának tartja tanulóik képességeinek sokoldalú kibontását, a személyiség gazdagítását, a szabadidő hasznos eltöltésére nevelést. Fontos a magas színvonalú szakmai képzés, a tehetséggondozást, a tantestület tagjai sokszor szabadidejükben szerveznek a gyermekeknek foglalkozást.

Szőke Genovéva táncosként és tánctanárként is lelkiismeretes, kreatív személy. A táncoktató munkáján felül a közösségformálásban is példás tevékenységet folytat.

Rehányné Fejes Éva tanítóként 2011 óta dolgozik az Arany iskolában. Türelmes és higgadt stílusát, emberségét nagy tisztelet övezi az iskolában. Lelkes, elhivatott pedagógus, aki mindig a gyermekek érdekeit helyezi előtérbe. Jó szót, hitet, emberséget kap tőle a közösség minden tagja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!