Hírek

2017.01.30. 14:05

Csütörtök óta nem adott életjelet - a rendőrség kiadta a körözést!

Dunaújváros - Csütörtökön este eltűnt a 42 éves Tasnádi Tibor. Azóta nem látták, már a rendőrség is kiadta a körözést.

Balla Tibor

A baracsi lakóhelyű férfi csütörtökön este Dunaújvárosból, a kokszoló szabadidőparkjából indult haza, ahol nyugdíjasbúcsúztatón volt. Itt, ekkor látták utoljára, azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Ráadásul elképesztően rövid időintervallumban tűnt el, hiszen a felesége autóval érte ment, de már nem találta ott. Az elkeseredett család a nyilvánossághoz és a rendőrséghez is fordult, hogy megtalálják az eltűnt családfőt.

Családi, rokoni szinten azóta folyamatosan, szinte éjjel nappal keresik. Vasárnap délelőttre pedig egy nyilvános felhívást tettek közzé Sógora, Panka Richárd vezetésével, hogy csatárláncba fejlődve keressék. Erre a felhívásra olyan harminc, harmincöt segítő jelentkezett, akikkel az eltűnés helyétől kiindulva végig pásztázták az érintett Duna-szakaszt és a környéket, de sajnos eredménytelenül. Tasnádi Tibor kiegyensúlyozott életet élt, semmi problémája nem volt, így oka sem az esetleges öngyilkosságra. A család értetlenül áll az események előtt.

Fotó: police.hu

Tasnádi Tibor magassága 171-175 cm, súlya 71-80 kg között, közepes testalkatú, barna rövid tüsi hajú, sötétbarna szemű. Ruházata eltűnésekor: kék farmernadrág, fehér ing, kék-fehér dzseki. Különös ismertető jele, hogy a jobb felkarján kék sárkány tetoválás van. Kérik, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!