Hírek

2015.11.26. 13:02

Pénzhez akart jutni

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki megpróbált betörni egy üzlethelyiségbe.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. András ercsi lakos ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az elkövető 2015. október 5-én este egy dunaújvárosi bolt kirakat ajtaját kísérelte meg kifeszíteni. A férfi cselekményével azért hagyott fel, mivel a kirakatüveg a feszítés hatására megrepedt. A rendőrök egy térfigyelő kamera felvételei, valamint az elvégzett eljárási cselekmények eredményeképpen azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Andrást, akit elfogtak és előállítottak a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 25 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során beismerő vallomást tett.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!