Hírek

2017.03.31. 13:30

Harminc évig állt a perkátai óvoda élén

Perkáta - Harminc év után elköszön a perkátai óvoda vezetője. A környező települések óvodavezetői érkeztek megünnepelni őt.

Horváth Dóra

A 2017-es évben nyugdíjba vonul a perkátai Szivárvány Óvoda vezetője, Kovács Tiborné, aki 30 évig állt az intézmény élén. Ez alkalomból március 27-én a környező és megyei települések vezető óvónői látogattak el Perkátára, hogy együtt köszönjenek el kolléganőjüktől.

Kovács Tiborné mesterpedagógus, tanfelügyelő és óvodai szakmai szakértő volt egyszerre, s ahogy ő fogalmazott meghatódva, az egész életét a perkátai óvodának szentelte. Hozzátette még, hogy mivel többen is elmennek nyugdíjba, frissülni fog a munkaközösség, s egy a lényeg: a perkátai gyerekekért dolgozzanak mindig az óvoda munkatársai.

Kovács Tiborné harminc év után nyugdíjba megy - meghatottan szólt a vendégeihez az ünnepségen Fotó: Horváth Dóra

Ezt követően Kundakker Ferencné mondott köszönetet Kovács Tiborné munkájáért, emlékezett meg a sok közös projektről, tevékenységről.

A délelőtt során Adony, Baracs, Beloiannisz, Besnyő, Cece, Daruszentmiklós, Mezőfalva, Nagyvenyim és Pusztaszabolcs óvodáinak vezetői is szót kértek, s ki saját maga által írt verssel, ki egy nagy csokor virággal köszöntötte a perkátai óvó nénit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!