Hírek

2013.04.19. 15:46

Petőfi-gála a Dózsában...

Dunaújváros - Rendszeresen megrendezik a Pető Sándor Általános Iskola gálaműsorát, az intézmény előadói hajlamokkal megáldott diákjainak és tanárainak műsorát. Mint most is!

Pekarek János


A Petőfi-gálát, a negyvenegyedik tanévét töltő általános iskola hagyományos ünnepét idén az intézmény 6. a osztályának műsora nyitotta meg, fergeteges sikerrel (Fotók: Lázár Zsolt)

Fergeteges produkcióval rukkolt elő a Petőfi-gála nyitó perceiben az iskola 6. a osztálya és tanáruk, Pillár Balázs! A gálaműsornak harmadik éve helyet adó Dózsa Mozi Centrum színpadán énekesi és színészi képességeik legjaváról tanúságot adó diákok tulajdonképpen végig azon töprengtek, hogy mi legyen a gálaműsoruk - és ebből remekül össze is állt a produkció.

Mint Rideg István  igazgató megnyitó beszédében elmondta: ezen a hagyományos gálán az iskola (és a hozzájuk tartozó Gárdonyi Géza tagiskola) minden olyan tanulója fellép, aki meg akarja mutatni magát. Idén színesítette a gálát, hogy sok pedagógus is együtt szerepelt a tanítványaival - cseppet sem alárendelt szerepben!

Szinte minden műfaj jelen volt,  magas színvonalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!