Hírek

2013.09.08. 19:20

Piknik Pálhalmán

Hagyományos Adorján napi piknikre várták a büntetés-végrehajtási dolgozókat és családtagjaikat szombaton.

Szabó Szabolcs

Szeptember nyolcadika Szent Adorján napja, egyben a magyar Büntetés-végrehajtási Szervezet napja. Az ország más büntetés-végrehajtási intézményeihez hasonlóan szombaton a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet és a Pálhalmai Agrospeciál Kft. dolgozói is együtt ünnepeltek a pálhalmai sportpályán.

A leginkább családi napként jellemezhető vidám hangulatú eseményen lovasbemutató, főzőverseny, a társszervezetek bemutatói és kulturális programok sokasága várta a résztvevőket. A szombati programsorozat a már hagyományos Adorján napi focitornával kezdődött, amely ezúttal is presztízs mérkőzéseket hozott. Az programsorozat hajnalig tartó utcabállal zárult.



Büntetés-végrehajtási dolgozók és családtagjaik piknikeztek szombaton a pálhalmai sportpályán. – Minden munkahelyi közösség számára fontos, hogy az évben legalább egy-egy napra lazíthasson, kiengedhesse a feszültséget. Ez a büntetés-végrehajtás sajátosságai miatt az e területen dolgozóknak kiemelten is az. Évről évre megpróbálunk olyan programot összeállítani, ami kikapcsolódást nyújt a dolgozóinknak és a családtagoknak. Külön öröm számunkra, hogy együtt ünnepelhetünk a társszervezetekkel, a rendőrökkel, a tűzoltókkal, a honvédekkel és ez a jó kapcsolat a mindennapi munka során is gyümölcsöző – fogalmazott lapunknak Balázs Péter, bv. ezredes, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka. 

– Évről évre több mint ezer ember jön össze az Adorján napi programokra, ez is bizonyítja, szükség van az ilyen, a közösséget erősítő rendezvényekre – tette hozzá Hetyei Gábor, a Pálhalmai Agrospeciál Kft. igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!