Hírek

2013.02.03. 17:34

Pirosban, a rákbetegekért - újabb lehetőség februárban

Dunaújváros - A pécsi Dóri Ház, a gyógyíthatatlan rákbeteg gyerekek gondozó központjának működtetésére ajánlhatnak fel pénzt azok, akik február 15-én pirosba öltöznek.

Pekarek János

Öltözz pirosba! - szól a Szemem Fénye Alapítvány harmadik akciójának jelszava.

Tavaly és tavalyelőtt is meghirdették már ezt a kezdeményezést, amely amerikai és angol példák nyomán beteg gyerekeknek akar segíteni.

Pirosban a rákbeteg gyerekekért, Dunaújvárosban is

Nálunk mindig február 15-én van ez a karitatív, közösségi megmozdulás. Lényege: vegyél magadra egy piros ruhadarabot, hogy ezzel is kifejezd együttérzésedet a beteg gyerekekkel.

Ha még adományoznak is kétszáz forintot jótékony és felettébb hasznos célra, a magyarországi akció során a pécsi Dóri Ház működésének támogatására, akkor bízvást elmondhatjuk, hogy tettünk valami fontosat! A Dóri Házban gyógyíthatatlan rákbeteg gyerekeket ápolnak életük utolsó hónapjaiban.

Dunaújvárosban (mint eddig is) az Arany János Általános Iskola már jelentkezett az akcióra. De várnak, várunk más jelentkezőket is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!