Hírek

2014.04.16. 20:00

POK-hét: a diákok dirigáltak

Diák tanárok álltak a katedrára a POK-hét szerdai, záró napján. A lángosparti sem maradt el.

Körmendi Erzsébet

Aczél Áron és Markovics Gréta ott jártunkkor éppen spanyol órát tartott Major Adrienne tanárnő helyett – a két diáktanár felkészülten és jól állta a sarat. A diákigazgató, Tancsa Dániel elmondta, hogy ezen kívül német, magyar, matematika, rajz és ének órát tartanak a fordított napon. Egyébként inkább a lazításra törekednek, dél körül például lángospartira várták az oktatási központ diákseregét.

A tizenegyedikes Tancsa Dánieltől megtudtuk, hogy az osztálytársai nagyon sokat segítettek a kampánya során, minden nap valami ennivalóval kedveskedtek: tojásrántotta reggelire, és palacsinta hegyek. A kampányfilmjük is nagy siker aratott múlt héten szerdán.

Tancsa Dániel regnált a POKban diákigazgatóként (Fotó: Ónodi Zoltán)

A POK-napokon e hét hétfőn sport és ügyességi versenyeken bizonyíthattak a tanulók, az egészséges életmód jegyében a salátakészítő tudásukat is összemérhették a tanulók. Tegnap volt az eredményhirdetés, a legjobbak között jutalmazták az FMD öt bronzérmesét és három ezüst érmesét, valamint Kovács Balázst 10. osztályos tanulót, aki a Móra Ferenc országos prózamondó versenyben első helyezést ért el. A díjkiosztó és az eszem-iszom után este kétnapos kirándulásra indult az iskola, amelynek úticélja: Auschwitz, Krakkó, Zólyom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!