Hírek

2017.08.11. 17:05

Falunapi hétvége lesz jövőhét hétvégén Baracson

Színvonalas műsorokkal készülnek a falunapra a település vezetői és lakói. Pénteken és szombaton is ünnepelnek a baracsiak.

Horváth László

Augusztus 18-án, pénteken 19 órai kezdettel Baracs vezér szobrának megkoszorúzásával és a Magyar Rock Dalszínház Anconai szerelmesek című musical előadásával kezdődnek a falunapi programok Baracson. A szombati folytatásban 8-kor a baracsi sárkányhajó-versennyel kezdődik a nap a hagyományok szerint a tavon, amely 13 óráig tart. 16 órától a Baracs parkban Fagyibohócok szórakoztatják a gyerekeket. 17 órakor az Irigy Hónaljmirigy lép színpadra, majd 18 órától ünnepi köszöntő és közösségi díjátadások teszik ünnepélyessé a pillanatokat.

A horgásztavon szállnak vízre idén is a sárkányok (archív) Fotó: HL

Szombaton este negyed nyolctól aztán ismét a szórakozásé a főszerep: Dér Heni, Baracs Néptáncegyüttes, tűzijáték és 21.30-tól a Romantik együttes színesíti és egyúttal zárja a baracsiak falunapi programjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!