Hírek

2017.07.21. 14:13

Mit csináljak hétvégén? - Programajánló a Dunaújvárosban és környékén élőknek

Összegyűjtöttük a hétvégi programokat, mert a nagy nyári melegben is érdemes kimozdulni a lakásból.

DH-összeállítás

Szombaton 20 órától az Iron Made In zenekar lép fel a Kaptár Music Pub-ban. Az Iron Made In, egy magyar heavy metal együttes, akik az angol Iron Maiden zenekar tribute-ja. A belépő 800 Ft, aki egy nagyot akar tombolni és kedveli az együttest, annak mindenképpen ott a helye.

Július 23-án 20 órától az afro-jazz szerelmeseinek kedvez a Petőfi Művészeti Liget. A Kubából származó tüzes, féktelen energiájú énekesnő, Elsa Valle és Afrocando névre keresztelt új zenekara lép fel a szabadtéri színpadon. A csapatot a hazai jazz-élet jól ismert szereplői alkotják, élükön az énekesnő férjével, Winand Gáborral, Európa egyik legegyedibb jazz énekesével, aki ezúttal a szaxofon mellett még billentyűs hangszeren is játszik.

Ha inkább egy frissítő pancsolásra vágynánk koncert helyett, akkor az időjárás nekünk kedvez a hétvégén. Mind az időjárás, mind a Duna vize kellően meleg lesz akár egy piknikkel egybekötött fürdésre. Az előrejelzések szerint 23.5 °C fokot is elérheti a víz hőmérséklete, de a Duna-part helyett választhatjuk a Fabó Éva Sportuszoda állandó vízhőmérsékletű medencéit is.

Az idő megfelelő egy Duna-parti sétához, vagy egy fagyizáshoz a hűs fák árnyéka alatt. Utolsóként egy jótanács: ha elindulunk otthonról, gondoljunk a folyadékpótlásra, mindig legyen nálunk egy plusz üveg víz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!