Hírek

2017.07.28. 12:49

Programajánló Dunaújvárosban - A zene szerelmeseinek kedvez július utolsó hétvégéje

A hétvégén számos program közül választhatnak a Dunaújvárosban és környékén élők. Koncertekből sem lesz hiány.

DH-összeállítás

Lassan zárul a Petőfi Művészeti Liget. A pénteki napon az érdeklődő közönség a Molnár Sándor Quintet feat Bolla Gábor koncertjét hallgathatja meg. Molnár Sándor és Bolla Gábor a LFZE jazz tanszakán ismerték meg egymást 2007-ben, azóta mindketten aktívan vesznek részt a magyar és az európai jazz színtéren. Programjukon saját szerzemények és jazz-standardek szólalnak meg saját hangszerelésben.

Egy fergeteges koncert estével várják a zene szerelmeseit. 2017.július 28-án 19 órától a Munkásművelődési Központ színháztermében, csapnak a húrok közé a Névtelen Utca zenészei, énekesei.

Pénteken ismét két remek zenekar koncertezik a dunaújvárosi Kaptárban: 20:30-től a Sexnuggets zenekar zenél, 22:00- tól pedig a HatsBand együttesé a színpad.

Július 29-én, szombaton Horgász-, Halászlé- és Halfőző Versenyt tartanak a Szalki-szigeten.

Színpadi programok:

Egész napos gyerekprogram, játszóház, ugrálóvár, trambulin, pecázás, gasztronómiai bemutatók, harcsapacal, halkolbász, pecsenyék, sör-, bor-, pálinkaház. A rendezvény ingyenes!

A Kaptár Music Pubban június 29-én Mega Házibuli & Beach Party lesz. Fent a Kaptár Garden színpadán DJ, lent őrületes Karaoke Party! Az igazi nyári házibuli érzésért!

A Petőfi Művészeti Liget zárókoncertjeként a Bagossy Brothers lép fel a Liget szabadtéri színpadán július 30-án, vasárnap 20 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!