Hírek

2017.08.14. 12:22

Van már programja 20-ára? - Összegyűjtöttük a környékbeli lehetőségeket!

Összeállítottunk egy programajánlót a Dunaújvárosi és környékbeli augusztálisokról. Aki elég kalandvágyó, annak akár több helyen is lehetősége lesz megnézni az államalapítás okán rendezett tűzijátékot.

duol.hu

A Dunaújvárosi augusztális, ahogyan azt korábban megírtuk idén három helyszínen várja az érdeklődőket. Az idei állami ünnepet egybekötik a szombati XXI. Fúvószenekarok és Mazsorettek Nemzetközi Találkozójával, így mind a Dózsa mozi térre, mind a Szalki- szigetre érdemes kilátogatni a hétvégén.

Dunaújvárosban ezekkel a programokkal ünnepeljük az államalapítást

Baracson már Augusztus 18-án, pénteken 19 órai kezdettel Baracs vezér szobrának megkoszorúzásával és a Magyar Rock Dalszínház Anconai szerelmesek című musical előadásával kezdődnek a falunapi programok. A faluban 19-én tartják a tűzijátékot, így aki nagy rajongója az égi fényjátéknak már kapásból két napig élvezheti a látványt, és még csak nem is kell messzire menni!

Baracsi falunap plakátja

A 2009 óta várossá avanzsált Rácalmáson is dübörög a hétvégi városnapi buli. A már megszokottnak mondható helyen, a Jankovich-kúriában várják gyerekprogramokkal, népi játékokkal, koncertekkel és tombolával az érdeklődőket. A programot egy 20 perces tűzijáték zárja.

A Rácalmási városnap plakátja

Ha esetleg akad olyan, akit Kocsis Tibor, Pál Dénes vagy a Unique együttes koncertje jobban vonzz, azoknak se kell messzire menni! A jubileumi Szalkszentmártoni programokon ők is bulizhatnak egyet.

Szalkszentmárton így ünnepli 20. születésnapját!

A Mezőfalviak lecsófesztivállal ünneplik az államalapítást:

Természetesen a hagyományos tűzijáték sem maradhat el Mezőfalván, amelyre 22 órakor érdemes figyelni.

Dunaföldváron jubileumi halászléfőző verseny és helikopter bemutatót nézhetnek meg az odalátogatók. A fellépők között lesz Csobot Adél és Vastag Csaba a garantált jó hangulatért.

Daruszentmiklóson augusztus 26-án tartják a falunapot:

Daruszentmiklósi programok

Adonyban így ünneplik a 20-át:

21 órától tűzijáték Adonyban is!

Nagyvenyim pedig, így ünnepelte, hogy 70 éve önálló közösség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!