Hírek

2017.05.07. 15:15

Rangos elismerések a Széchenyi ballagásán

A hagyományokhoz híven a ballagási ünnepségen adták át a Széchenyi István Gimnázium rangos tanulmányi díjait, elismeréseit.

Dunaújvárosi Hírlap

Az 1996-ban alapított Dunaferr Díjat a több országos és városi tanulmányi versenyen évek óta remeklő Körösztös Gergő vehette át a múlt hét pénteki ballagási ünnepségen.

A gimnázium egykori diákja Andics József által 2003-ban alapított Gimi Díjat Mészáros Mirtill Alexának és Szeder Patriknak ítélte oda az elismerésről döntő bizottság.

A Széchenyi István Gimnázium szülői szervezete 2005-ben hozta létre a Széchenyi-lánc díjat, amellyel a sport és/vagy a kultúra területén kimagaslóan teljesítő diákok munkáját ismerik el évről évre. Idén Mihaldinecz Blanka, Mészáros Emma, Burkovics Márton vehette át a díjat.

Szintén a gimnázium szülői szervezete alapította meg a Széchenyi-karlánc elismerést, amit pénteken Bogáti Bence és Kéri Kitti végzős diákok példaértékű teljesítményükkel vívtak ki.

Az intézmény diákönkormányzatának díját, a DÖK Tollat pedig Horváth Patrícia, Mészáros Nóra és Rálik Lolita vehette át az egész évben végzett kimagasló közösségi munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!